Planets Forsidenom Tinka om Stratos Om Mie Bilder Filmer Linker

Liten oppdatering fra Sverige!

Lenge siden jeg har tatt en skikkelig oppdatering, men det har vært så mye å gjøre! Før sommerferien var det eksamenstress, og når dette var ferdig dro vi til sverige først for 1 uke agilitytrening og så en uke lydighetskurs med mamma. 

Nå er jeg og mamma på en liten tour i sverige, først har jeg konkurrert agility i Ulricehamn, og nå er vi i trelleborg (skåne) for å se på at mamma konkurrerer i gjeting. 

I ulricehamn fikk jeg ikke det etterlengtede nappet til klasse 2 i ag, det siste nappet virker det som ligger veldig godt. Er bare småting som gjør at vi ikke går feilfritt, og det er surt. I hopp er jeg jo i klasse 2, her vant vi det ene løpet med god margin, og fikk det andre nappet til klasse 3. Det var en vanskelig bane og det var kun 3 stk som gikk feilfritt. Det var påmeldt 70 stk. Tinka hadde den beste tiden av alle som kom igjennom uansett, er nok av krutt i den sheltien så bekymrer meg ikke særlig over tidene egentlig. 

 

Legger ved film av vinnerløpet

 

Er stort sett fornøyd med løpene, selv om det ble en del disk. Det jeg har trent mye på som felt og slalominnganger satt, og det skal jeg være fornøyd med! plutselig så løsner det! Neste konkurranse blir Nes stevnet som klubben vår arrangerer og det blir spennende!

 

 

 

Kategorier

Arkiv

hits