Planets Forsidenom Tinka om Stratos Om Mie Bilder Filmer Linker

Ukekurs i lydighet og agility!

 

 

Sommerferien min har blitt dedikert til hundene. Jeg har blant annet to uker med kun hundeaktiviteter, pluss en helg der jeg selv skal være instruktør på oslo hundeskole sin workshop.

 

 

 

 

foto: Annkarin Jacobsen Olsen

 

 

Først skal vi til Karlstad den siste uka i juni. Der er det duket for en uke agility med Geir Grefstad og Annkarin Jacobsen som instruktører! Jeg var der med Tinka i fjor også, og jeg var så utrolig fornøyd, så jeg var raskt ute med å reservere plass i år også. Jeg trener også sammen med Geir og Annkarin, og er utrolig fornøyd med hvordan de er som instruktører. De er jo dyktige selv også, begge har vært på landslaget, og Geir var der senest i fjor. Annkarin er i klasse 2 med den nye stjernen sin Nike, som for øvrig er fra mammas oppdrett, og Geir er i god gang i klasse 1 med No limit, som er kullsøster til Nike. Gleder meg utrolig mye til agility i en uke, samt koselige aktiviteter på kveldene. Kurset holdes på en campingplass i Karlstad (Sverige), og de fleste bor der, men ettersom mamma bor 15 min unna Karlstad på sin egen campingplass, bor jeg der.

 

 

  

 

 

Så uka etter skal jeg på ukeskurs i lydighet, med Heidi Billkvam som instruktør. I år skal endelig jeg være med på de suksessfulle ukekursene jeg bare hører godt om! Ettersom Heidi er mamman min, så er det jo naturlig at jeg spør henne om råd når det gjelder lydighet. Mamma har vært flere år på det norske landslaget i lydighet, og har også vært på det svenske. Hun har både vært norgesmester, europamester, nordiskmester, individuelt sølv i vm og 3 x geravinner, ikke bare har hun noen gjeve priser, men hun er også en utrolig dyktig instruktør, som gir av hele seg selv. Nå er muligens jeg innhabil ettersom hun er min mamma men jeg har sett henne i action. Dette kurset skal jeg gå med mitt nye lydighetshåp Stratos!

 

Så i slutten av Juli skal jeg både være deltager og instruktør på oslo hundeskole sin workshop. Det går over tre dager og man kan velge fire av åtte aktiviteter. Jeg skal hjelpe til med agility, sammen med Geir og Annkarin, så kan jeg gjøre noe selv også!

 

Kan vel si at sommeren min er ganske full av aktiviteter med hundene, det er jo fordelen ved å studere og ha sommerferie!

  

Hva skal du til sommeren?

Kategorier

Arkiv

hits