Planets Forsidenom Tinka om Stratos Om Mie Bilder Filmer Linker

Stevnerapport!

I helgen var det duket for stevne i Arendal. Jeg dro sammen med en Monica som også har en stor BC hanne. Vi stappet da bagger, to store bc hanner, en liten Tinka og godt humør inn i en bitteliten bil. Tinka måtte sitte på fanget, og gutta ble plassert i bagasjerommet.

 

Stevnet ble holdt på Hove leir på Tromøy, et utrolig vakkert sted, med flotte turmuligheter. Vi bodde i noen store brakker på området, med felles kjøkken, do og dusj. Rommene var helt greie, man er jo ikke der så mye uansett.

 

Vi ankom Tromøy kl 16 på fredag, og kvelden ble tilbrakt sammen med treningskompisene i nes hundeklubb, der vi grilla og kosa oss.

 

Lørdag hadde jeg oppmøte kl 9, og briefingen i agilityringen startet fortløpende. Banen var fin, med noe utfordringer, blant annet var det et sted som mønet kom til å se fristende ut for Tinka. Noe jeg skulle konsentrere meg om i dette løpet var å gjøre som på trening med feltene. Vi fikk 10 feil i banen, Tinka fikk to vegringer, mye på grunn av handlingen min. Hun fikk ingen feltfeil, men de var litt tynne, jeg har nemlig en tendens til å få fryktelig dårlig tid når jeg konkurrerer, og ventet ikke lenge nok ved feltene, slik at Tinka fikk fullført jobben hun begynte på.

 

Dagens andre og siste løp for dagen var hopp 1. Er veldig fornøyd med dette løpet. Her gikk alt på skinner, frem til slalåmen, da tok hun feil inngang. Får trene mer på en sikker slalåm.

 

Lørdagskvelden tok vi igjen turen til resten av nes-gjengen, som for det meste bodde i bobiler (*ønsk*). Vi grilla og spilte bortsa(?), jeg vant ikke, men hadde det utrolig morsomt!

 


foto: Hilde Berglund


 

Søndag var det igjen oppmøte og briefing kl 9. Denne gangen var det også en morsom bane, men med mye utfordringer. Vi disket på hinder nr 3, da Tinka tok feil rørinngang, men vi nullstilte oss, og fikk en ganske fint løp. Alle feltene satt, og resten var ?feilfritt?.

 

Så var tiden for helgens siste løp kommet. Hopp banen var utrolig annerledes, og ikke lik en eneste bane jeg noen gang har gått. Det var bokstavelig talt som en karusell. Men denne banen klarte jeg å gå feilfri, og det resulterte i seier! Det betyr at jeg fikk mitt andre napp til kl 2, da mangler jeg bare ett! Her er et lite utdrag av karusell banen ut i fra min hukommelse:p

her er den delen jeg kaller karusellen i banen, mye hurramegrundt

 

 

Ellers har jeg hatt en kjempe fin helg, med mye latter! Tror de fleste i Nes fikk røsket med seg noen premier, så vi var noen riktige premiehaier! 

Kategorier

Arkiv

hits