Planets Forsidenom Tinka om Stratos Om Mie Bilder Filmer Linker

Oppdatering!

Nå er det lenge siden jeg har blogget! Tenkte å oppdatere litt om hvordan det går med Stratos og Tinka. Er til helgen 2 uker siden Stratos ankom storbyen. Foreløpig går det veldig braJ Han har begynt å kunne slappe av inne, selv om stakkaren ikke får utløp for all energien sin enda. Han må holdes i ro i 4 uker til, og må sakte bygges opp etter operasjonen. Tinka syntes han kan være litt plagsom til tider, men han har begynt å skjønne at ikke alt er lek og moro.

 

I helgen var han med på sitt første stevne, da jeg og Tinka skulle konkurrere i Bø. Hvordan det gikk er jo en annen historie, men Stratos var i alle fall veldig flink. Jo da, i starten ville han hoppe opp på alt og alle, men etter at jeg fikk trent han litt alene ble dette bedre. En ting er jo å få en bitteliten sheltie hoppende mot seg, men om en bc på 19 kg, er litt annerledes.  Jeg var veldig redd for at han skulle bryte seg ut av tøyburet, når jeg var i banen, så jeg ba de rundt meg om å passe på. Jeg la også jakka over, slik at han ikke fikk sett ut. Han var visst helt stille mens jeg surra rundt i banenJ


Han er en kosegutt

Ettersom han ikke får så lange turer, prøver vi å få gjort litt hjernetrimm. Han tar ting utrolig fort, og er utrolig lærevillig. Vi jobber litt med target, ettersom dette kan være lurt både i lydighet og agility. Så jobber vi en held del med fot.

 

Ellers skjer det noe spennende i jobb fronten, men vil ikke uttale meg så mye om det før jeg vet at det er helt spikra. Men kan si så mye som at om alt går som det skal får jeg drømmedeltidsjobben! Har noe med agility og gjøre?.

Kategorier

Arkiv

hits