Planets Forsidenom Tinka om Stratos Om Mie Bilder Filmer Linker

Om Mie
Født og oppvokst sammen med hunder, var vel min skjebne forutbestemt av arv og miljø. Dyrekjær har jeg alltid vært, og hundegal også, men var en periode da jeg var fjortizz at jeg ikke hadde tid med sånt. Da jeg ble eldre og klokere, skjønte jeg raskt at det var noe som manglet i livet mitt, hunder. De er virkelig menneskets beste venn.

 

Det begynte med bearded collien Pepsi, som ble min bestevenn da jeg var så liten at jeg ikke husker hvor gammel jeg var. Hun var liksom outsideren i familien, og jeg er sånn at jeg MÅ ta vare på de som er litt utenfor. Hun og jeg gjorde alt sammen, og jeg elsket henne over alt på jord, og hun meg. Pepsi levde til hun ble 14 år gammel. Selv om det er mange år siden hun gikk bort, får jeg fremdeles tårer i øynene når jeg tenker på henne.

 

Da jeg flyttet sammen med min kjære Steffen fikk jeg lov til å ha en av border colliene til mamma og ulf som pensjonist hos meg. Vimsan er vel ikke noen man umiddelbart ser at er 12 år gammel, for hun er sprekere en noen annen 12 år gammel hund jeg noen gang har møtt! Det å få Vimsan i hus ga meg mersmak! Og i oktober 2009 fikk jeg oppfylt min gamle drøm om å få en shetland sheepdog! Det gikk veldig raskt fra jeg bestemte meg for å lete etter en ny hund til jeg fikk en, men alt passet så perfekt da jeg fikk høre om 8 mnd gamle Tinka som skulle selges. Jeg dro opp til Haugesund for å hilse på henne, og falt pladask. Tinka passet oss perfekt! Hun er en typisk sheltie, som elsker og leke med alt og alle!

 

Jeg har aldri trent opp noen hunder før. Men med en mor som tidligere har vært på det norske landslaget i lydighet så vet jeg jo litt (merk litt). Jeg vet hvordan det skal se ut til slutt, men hvordan man kommer dit jobber jeg med! Jeg har alltid vært fasinert av agility, så har jeg vært så heldig å fått plass på et nybegynner kurs i urskauen agility! Hvordan det går var planen og skrive om på denne hjemmesiden:)

 

For tiden studerer jeg til Allmennlærer ved HIO. Planen er å bli barneskolelærer. Lærer har jeg villet bli siden jeg selv begynte på skolen og tvang alle nabobarna til å sitte foran min lille egne tavle å lære om 1+1. Jeg er kommet til 2. studieår og har igjen tre. Hitil trives jeg, og syntes det er spennende! Må nok ikke se bort ifra noen studie relaterte innlegg i bloggen heller:)

Kategorier

Arkiv

hits